Over Tiat

Over Tiat

Threshold Inspection & Application Training Europe B.V., oftewel TiaT Europe B.V., is opgericht in 1999 door 3 ervaren NDO specialisten. De oprichters komen uit de luchtvaartbranche in Nederland.

In de loop van de jaren is TiaT Europe B.V. gegroeid en heeft zich naast de luchtvaartbranche zich verder gespecialiseerd in de industrie. TiaT Europe B.V. heeft dan ook een groot aantal ervaren level 3 specialisten.

Door deze groei is TiaT Europe B.V. is uw professionele partner op het gebied van Niet-Destructief Onderzoek (NDO). Wij zijn u graag van dienst bij nagenoeg alle aspecten van het Niet-Destructief Onderzoek, zoals:

  • NDO Opleidingen en Trainingen
    De opleidingsprogramma’s voldoen aan de eisen van ISO 9712, SNT-TC-1A, EN 4179  en NAS 410, voor zowel de apparaten-staalbouw industrie, de luchtvaart en spoorwegonderhoud .
  • NDO Inspecties
    De afdeling inspecties is dagelijks verantwoordelijk voor het uitvoeren van vliegtuig inspecties, zowel op locatie als in-house, met betrekking tot penetrant, magnetisch, radiografie, ultrasoon en wervelstroom.
  • Engineering of Consultancy
    Onze engineers leveren engineering support en consultancy op gebied van ontwikkeling van procedures en “written practices”, nieuwe technieken en voorbereiding van NADCAP en EASA audits.

 

 

In de  wereld die draait om ontwikkeling, innovatie en groei is kwaliteit een steeds belangrijker thema. In april 2016 is TiaT Europe B.V. overgenomen door het wereldwijd toonaangevend bedrijf TEAM Industrial Services. Met het verwerven van een sterkere Europese marktpositie kunnen wij onze diensten zowel nationaal als internationaal op dezelfde, uniforme en hoge standaard uitvoeren.