Opleidingen

Opleidingen

6 april 2020 / up-date Corona-virus (COVID-19):

Op 31 maart is bekend gemaakt dat alle richtlijnen met betrekking tot het Corona virus verlengd zijn tot en met 28 April. Na uitvoerig overleg is TiaT europe B.V. begonnen met het , in zeer kleine groepen en onder strikte voorwaarden, verzorgen van verschillende NDO trainingen ( initieel / her examens / her certificeringen).
Van de kalender opleidingen worden inventarisaties gemaakt waarna de ingeschreven kandidaten, zo veel mogelijk per werkgever, worden ingedeeld. U ontvangt hierover bericht.

In geval van twijfel of voor meer informatie kunt u , tijdens kantoor uren, contact met ons opnemen via telefoon 0165-552461 of mail opleidingen@tiat.nl .

TiaT europe B.V. levert een compleet professioneel pakket voor opleidingen op het gebied van Niet-Destructief Onderzoek.
De opleidingen worden afgestemd op de behoefte van de klant en kunnen indien gewenst op locatie bij de klant worden gegeven. De opleidingen tot level 1 of level 2 inspecteur/onderzoeker worden afgerond met een examen volgens de eisen zoals omschreven door de ASNT SNT-TC-1A, EN-4179, NAS-410 en/of ISO 9712.
Onze level 3 opleidingen worden afgerond met een examen conform ISO 9712.

Naast de kwalificatie-opleidingen verzorgen wij ook seminars voor technische specialisten, mensen werkzaam in de kwaliteitszorg en managers betrokken bij het vakgebied niet destructief onderzoek.

Alle beschikbare opleidingen

Gebruik de filters om je opleiding te vinden