Treshold inspection & application Training europe bv

Logo

Even voorstellen aan onze vaste groep instructeurs:

Hoofd-opleidingen Dhr. Peter van Haren

Terugkeerd op zijn oude nest. Peter was voor zjin functie bij QIS als General Manager NDO al actief als Hoofd opleidingen bij TiaT. Peter zal zijn nieuwe functie als Hoofd opleidingen combineren met de dagelijkse leiding bij TiaT. Peter heeft zijn oorsprong in de NDO bij de Luchtmacht en kent alle aspecten van het vak zowel aan de Aerospace zijde als de industriele NDO.

ASNT level 3: UT, MT, ET, MT    ISO 9712 level 3: UT, ET, PT, MT

 

Hoofd engineering Dhr. Ing. John Linnemeijer

Medeoprichter van TiaT europe bv en voorheen level 3 engineer van de KLM. John is vanaf het begin betrokken bij de opleidingen van TiaT europe. Hij beschikt over de meeste  level 3 certificaten binnen ons bedrijf en is auteur van een groot aantal opleidingspakketten. John is onze specialist voor Aerospace opleidingen en onze stralingsdeskundige op nivo 3.

ASNT level 3: MT, PT, UT, ET, RT; EN 4179 level 3: MT, PT, UT, ET, RT

 

Instructeur Dhr. Ing. Pieter Troost

Samen met John en Franc, heeft Pieter als medeoprichter, aan de wieg gestaan van TiaT europe bv. Voorheen was Pieter werkzaam bij Fokker Aircraft als schade-expert en materiaalkundige. Voor zijn overstap naar TiaT, heeft hij enkele jaren voor Servicing Europe NDT NDO apparatuur verkocht en ontwikkeld. Tegenwoordig is hij voornamelijk actief binnen de afdeling engineering, waar hij bedrijven ondersteunt op ons vakgebied.
Binnen TiaT opleidingen, is Pieter de specialist voor Visueel en Thermografie inspecties; hij was de eerste Nederlander met NDO level 3 voor deze technieken. Naast Visueel en Thermografie, verzorgt hij ook opleidingen voor Magnetisch, Penetrant en Wervelstroom onderzoek.

ASNT level 3: MT, PT, VT, TT; EN4179 level 3: MT, PT, TT

 

Instructeur Dhr. Ir. Franc Buijsen

Franc heeft zijn historie bij Fokker Aircraft als NDT engineer en afdelingsmanager. Vanuit Servicing Europe NDT heeft hij, samen met Pieter en John, TiaT europe opgezet als ingenieursburo voor de aerospace industrie. Als voormalig hoofdaandeelhouder van TiaT europe bv is Franc, nauw betrokken bij het opleidingspakket van TiaT. Hij houd zich voornamelijk bezig met nieuwe projecten en geeft hij opleidingen in het buitenland. 

ASNT level 3: MT, UT, ET, RT; EN 4179 level 3; MT, UT, ET, RT

 

Instructeur Dhr. Rene de Bakker

René is voormalig medewerker van Standard Aero en is sinds 2009 actief binnen TiaT europe bv als NDT inspecteur en instructeur. Hij is gespecialiseerd in Magnetisch, Penetrant en Visueel onderzoek. Naast het lesgeven voert Rene ook nog inspectie werkzaamheden uit voor klanten.

 

ASNT Level 3: MT, PT, VT; EN 4179 level 3: MT, PT

 

Instructeur Dhr. Ing. Davie van der Zande

Als ervaren NDO'er en Level 3 ingenieur, wordt Davie ingezet als instructeur voor de afdeling opleidingen voor de diverse methoden. Davie heeft eenhistorie binnen de Industriele  NDO. Naast het lesgeven zal Davie ook engineering support leveren voor onze  klanten.

ISO-9712 Level 3: RT, UT

Naast onze vaste instructeurs, kunnen we zonodig NDO level 3 engineers inzetten die actief zijn bij onze zusterorganisaties.

Laatste Nieuws

WANTED aankomend of gecertificeerde NDO UT inspecteurs
woensdag 21 december 2016
Voor een van onze klanten zijn wer per direct op zoek naar meerdere kandidaten als aankomd of gecertificeerd UT level 2 operator voor pigging... Read More...

Member of

TEAM logo

           www.teaminc.com

 

NDT Trainingen 2017:

De nieuwe cursuskalender is uit!
Klik hier voor de kalender.