Treshold inspection & application Training europe bv

Logo

TiaT europe bv biedt U de mogelijkheid om NDO personeel voor langere tijd op locatie of bij U in het bedrijf te detacheren. Tevens zoeken wij voor klanten naar geschikt NDO personeel. Indien de potentiele kandidaten nog niet over de geschikte kwalificaties beschikken, kan TiaT europe in overleg een opleidings- en begeleidings traject aanbieden.

Wij zorgen ervoor dat de inspecteurs die wij leveren voldoen aan de opleidingseisen zoals door onze opdrachtgegevers gesteld.

Alle personeel dat wordt aangeboden beschikt over ASNT, EN4179, NAS410 en/of ISO9712 certificatie. Voor assistent NDO'ers of NDO'ers in opleiding gelden speciale tarieven. TiaT europe biedt U de mogelijkheid om personeel over te nemen indien beide dit wensen NA een periode van 6 maanden.

TiaT europe is NEN-4400 gecertificeerd.

Alle aangeboden personeel beschikt over VCA.

NEN4400

 

Onze eerste inspecteur is voor detachering geplaatst bij een industrieel NDO inspectiebedrijf.

 Bent U op zoek naar NDO inspecteurs tijdelijk of vast dan kunt U altijd vragen naar de mogelijkheden die op dit moment bestaan.

 

Voor meer informatie kunt U contact opnemen met Dhr. F. Buijsen

 

Laatste Nieuws

WANTED aankomend of gecertificeerde NDO UT inspecteurs
woensdag 21 december 2016
Voor een van onze klanten zijn wer per direct op zoek naar meerdere kandidaten als aankomd of gecertificeerd UT level 2 operator voor pigging... Read More...

Member of

TEAM logo

           www.teaminc.com

 

NDT Trainingen 2017:

De nieuwe cursuskalender is uit!
Klik hier voor de kalender.